Anketa

Hoćete biti na dan šehida, 21 jun 2014, na Diviču?
 

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Naši sponzori

REZERVE U UZBEKISTAN ,ZVIJEZDE NA DIVIč
Autor Administrator   
Petak, 22 Maj 2009 10:35

Nakon objavljivanja spiska fudbalera za predstojeće akcije naše reprezentacije, otklonjene su i zadnje sumnje da  će se održati najavljena manifestacija „Zvijezde bh. fudbala u zavičaju „  planirana za  utorak , 2 . juni .

Većina naših igrača  će igrati zadnje klupske utakmice sezone 30. i 31. maja,  i oni koji ne putuju u Uzbekistan  moraju se javiti selektoru Blaževiću 3 . juna na okupljanje u Sarajevu. Muratović, Salihović , Ibišević i Pjanić,  koji su porijeklom iz Podrinja , biće dakle u sastavu ekipe Drina '93. u utakmici protiv divičke Mladosti.

Još su jednom stigle potvrde od svih njih da dolaze , a sigurno je da će na stadinu pored jezera , tog dana zaigrati i Rahimić, Topić, te  Muslimović . Biće sigurno  još nekoliko  iznenađenja, možda i onih najvećih , a osim fudbala,   planirani su i nastupi velikih estradnih zvijezda. Pripreme su u punom jeku  i trenutno se radi na sređivanju terena  i pratećih objekata  kako bi Divič u što boljem svijetlu dočekao drage goste.  Kako smo saznali , najavljeni su dolasci na utakmicu brojnih navijača iz zemlje i dijaspore.

{mosimage}

 
©2010 stilpunkt & Divic.net