Iscrtavanje košarkaškog terena i nabavka koševa i golova

RAPORT

Projekat iscrtavanja košarkaškog terena i nabavka koševa i golova je finansirala firma Profine BH vlasnika i direktora, naseg Zvornicanina, Samira Focaka. Samir evo po ko zna koji put pomaze povratnicku populaciju u Zvornickoj opstini kako bih se stvorili sto bolji uslovi za zivot. Samir je inace nekad i igrao na terenu koji dana ponovo stavljamo u funkciju tako da se nadamo da ce u skoroj buducnosti ponovo zaigrati na tom istom terenu.

Ovim putem se zahvaljujemo i Samiru i firmi Profine BH koji redovno doniraju sredstva u Zvorničkoj opštini a sada evo i za projekte na Diviču.

WWW.PROFINE.BA

REALIZACIJA

Posle projekta asfaltiranja sportskog terena na Diviču ušli smo u fazu realizacije projekta pravljenja novog koša i popravke postojećeg koša a zatim i iscrtavanja rukometnog i košarkaškog terena. Ovaj projekt ćemo realizovati u narednih par dana jer smo već u poodmakloj fazi realizacije ovog projekta.  

PROJEKAT

Radove će na ovo projektu izvoditi firma MetalMont iz Zvornika, izrada koševa, a crtanje terena iskusni i još aktivni sportski radnik košarkaškog društva iz Zvornika. 

PRIJEDLOG

Iscrtavanje košarkaškog terena i nabavka koševa i golova

Zadnji put promjenjen petak, 07 Juli 2017 07:25
Prijavi se pa komentiraj

O udruženju

  • Raniji pokušaji organiziranja i rada sličnih udruženja na Diviču nisu zaživila. Počevši od mjesne zajednice pa na dalje ispostavilo se da kada se aktivnosti svedu na dobrovoljni rad i na samo jednu osobu, kako je to do sada bio slučaj, rezultati su gotovo pa nikakvi. Mi moramo iz ovoga izvući pouku i postaviti naše udruženje na taj način da nam se nedesi slična sudbina.

    Pročitaj više...

Račun udruženja

Transakcijski račun za uplate iz BiH:

Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina
1610000142870050

Za uplate iz inostranstva:

Beneficiary bank: Raiffeisen BANK dd BiH
Banks address: Zmaja od Bosne bb 71000 Sarajevo
SWIFT CODE: RZBABA2S
IBAN: BA391610000142870050

Full benefic. name: Dijsapora za odrz povratak i reg
Full benefic. address: Divic

Svrha: Članarina ili navesti naziv projekta