Printaj ovu stranu

Početak

Kliknite ovdje da vidite ko su Članovi Udruženja

U završnoj smo fazi registracije udruženja. Čekamo na sud u Bijeljini da nam dostavi dopis sa dozvolom za rad. Posle ovoga ostaje nam još da napravimo pečat i otvorimo račun za KM valutu i devizni račun za potrebe rada udruženja. Imat ćemo i kasu sa uplatnicama i isplatnicama kako bi olakšali poslovanje udruženja.

Pozivamo vas da se već registrujete na stranicu i da pri tome koristite validne informacije. Pozivamo vas da pri komentarisanju ne koristite stranicu radi dopisivanja, cirkuzanja i drugih neprimjerenih radnji. Zadržavamo pravo da takve komentare izbrišemo i eventualno ukinemo račun onog ko se ne drži navedenih pravila. Podatci svakog registrovanog korisnika će biti provjereni. Nepotpuni računi će biti blokirani. Sve ovo radimo radi transparentnosti i ozbiljnosti s kojom pristupamo radu udruženja.

 

Registrovani korisnici će imati uvid u ekstra sadržaj vezan za poslovanje udruženja i aktivnosti koje se isključivo namjenjene članstvu. Registracijom na stranicu postajete član udruženja što znači da ste dužni plaćati članarinu. Za dijasporu je to 10 eura mjesečno a za stanovnike Bosne i Hercegovine 5 konvertibilnih maraka. Plaćanje članarine će biti obavezno od momenta dobijanja dozvole za rad o ćemu ćemo vas blagovremeno obavijestiti. Neplaćanje članarine će rezultirati u blokiranju korisničkog računa čime prestajete biti član udruženja. Član udruženja se može biti i bez računa na internet stranici ukoliko se redovno plaća članarina.

 

Pozivamo vas da upoznate sve Divičane a i druge zainteresovane sa aktivnostima vezanim za udruženje. Što nas bude više to ćemo imati više novca na raspolaganju a samim tim i više mogućnosti da odradimo puno dobrih projekata

Zadnji put promjenjen subota, 01 Avgust 2015 17:00
Administrator

Administrator.

Posljednje od Administrator

Prijavi se pa komentiraj