Iscrtavanje košarkaškog i rukometnog terena i nabavka koševa

RAPORT

Projekat iscrtavanja košarkaškog i rukometnog terena i nabavku jednog novog koša i popravke jednog postojećeg je finansirala firma Profine BH d.o.o. Živinice direktora, našeg Zvorničanina, Samira Fočaka. Samir evo po ko zna koji put pomaže povratničku populaciju u Zvorničkoj opštini kako bih se stvorili što bolji uslovi za život. Ovaj projekat je vrijedan pažnje. Sportski teren koji će poslužiti kako današnjim a tako i budućim generacijama.


Ovim putem se zahvaljujemo i Samiru i firmi Profine BH d.o.o. Živinice koji redovno doniraju sredstva u Zvorničkoj opštini a sada evo i za projekte na Diviču.


Firma Profine BH je lider na tržištu PVC profila za sisteme vrata i prozora u Bosni i Hercegovini. Marke TROCAL, KÖMMERLING i KBE su sinonim za kvalitet. Osnovana davne 1995 godine danas je izrasla u respektabilnog regionalnog lidera. Sa najvećim lagerom za PVC profile, pribor i okove za prizvodnju PVC stolarije u ovom dijelu Evrope, Profine BH d.o.o. plasira svoje proizvode ne samo na tržište Bosne i Hercegovine već i sa svojim partnerima izvozi u različite zemlje Evropske unije. Za više informacija pogledajte stranicu. WWW.PROFINE.BA     

 

REALIZACIJA

Posle projekta asfaltiranja sportskog terena na Diviču ušli smo u fazu realizacije projekta pravljenja novog koša i popravke postojećeg koša a zatim i iscrtavanja rukometnog i košarkaškog terena. Ovaj projekt ćemo realizovati u narednih par dana jer smo već u poodmakloj fazi realizacije ovog projekta.  

 

PROJEKAT

Radove će na ovom projektu izvoditi firma MetalMont iz Zvornika, izrada koševa, a crtanje terena iskusni i još aktivni sportski radnik košarkaškog društva iz Zvornika. 

 

PRIJEDLOG

Iscrtavanje košarkaškog i rukometnog terena i nabavka koševa i golova

IMG_9046
IMG_9046
IMG_9047
IMG_9047
IMG_9048
IMG_9048
IMG_9049
IMG_9049
IMG_9050
IMG_9050
IMG_9051
IMG_9051
IMG_9052
IMG_9052

 

Zadnji put promjenjen srijeda, 09 Maj 2018 08:46
Prijavi se pa komentiraj

O udruženju

  • Raniji pokušaji organiziranja i rada sličnih udruženja na Diviču nisu zaživila. Počevši od mjesne zajednice pa na dalje ispostavilo se da kada se aktivnosti svedu na dobrovoljni rad i na samo jednu osobu, kako je to do sada bio slučaj, rezultati su gotovo pa nikakvi. Mi moramo iz ovoga izvući pouku i postaviti naše udruženje na taj način da nam se nedesi slična sudbina.

    Pročitaj više...

Račun udruženja

Transakcijski račun za uplate iz BiH:

Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina
1610000142870050

Za uplate iz inostranstva:

Beneficiary bank: Raiffeisen BANK dd BiH
Banks address: Zmaja od Bosne bb 71000 Sarajevo
SWIFT CODE: RZBABA2S
IBAN: BA391610000142870050

Full benefic. name: Dijsapora za odrz povratak i reg
Full benefic. address: Divic

Svrha: Članarina ili navesti naziv projekta